Consignatie verkoop


Wilt u uw klassieker verkopen om op zoek te gaan naar een volgend avontuur? Maar ziet u op tegen de rompslomp van het 'verkoopklaar' maken van uw auto en het regelen van de bezichtigingen? R&M CLASSIC CARS & YOUNGTIMERS neemt u dit graag uit handen waarbij wij met onze kennis van de markt en aanwezige faciliteiten u graag ontzorgen. Wij verkopen graag uw auto in opdracht van u, oftewel in consignatie.

Dit betekent dat u eigenaar blijft van de auto totdat er daadwerkelijke een koper is gevonden en alle formaliteiten zijn verricht. Wij verzorgen hierbij het gehele verkooptraject vanaf het reinigen en professioneel poetsen van de auto, maken van professionele foto's, plaatsen van advertenties online en/of offline, het plannen en begeleiden van bezichtigingen tot aan het vrijwaren van de auto en zorgen dat de nieuwe eigenaar met een trots gevoel de auto in ontvangst neemt.

Voordat we dit traject starten zullen wij samen met u de auto grondig inspecteren en, indien de auto past binnen het aanbod van R&M CLASSIC CARS & YOUNGTIMERS , in overleg een reële (minimale) verkoopwaarde bepalen en maken we duidelijke en transparante afspraken over het verdere traject. Aangezien wij vertrouwen hebben in onze marktkennis en ons aanbod brengen wij op voorhand geen kosten in rekening. Bij verkoop van de auto zullen wij een bemiddelingsvergoeding van 15% van de met cliënt overeengekomen verkoopprijs in rekening brengen. Mocht het ons niet lukken om de auto binnen 6 maanden ter verkopen brengen wij een vergoeding van EURO 750,- in rekening voor onze tot dan toe verrichte werkzaamheden.

Uw klassieker staat bij ons verzekerd in de showroom.

Kortom, een duidelijk traject zonder verrassingen!